Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Pörögtek a családok a Gyerkőcfesztiválon is

DSC_1740

Május 30 – Június 1 között a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban megszervezett Gyerkőcfesztiválon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Zöld Nap Egyesület vetélkedőjére ezúttal negyvennégy család nevezett be (összesen 153 személy), akik sikeresen hajtották végre a számukra kijelölt változatosabbnál változatosabb feladatokat. A családoknak egyesítve erejét, tudását, alkotókedvét, kicsik és nagyok közösen együttműködve összesen hat feladatot kellett időre megoldaniuk. A feladatokban többek között megtalálható volt a társasjáték, a zsákban ugrás, a kosárra dobás és különböző fejtörő is. A helyes megoldások pontokat jelentettek, amelyek közelebb vitték a benevezett csapatokat a nyeréshez. Pontegyezőség esetén a helyezésről a mért idő sorrendje volt a döntő.

A feladatok teljesítése és összesítése után a képzeletbeli dobogó első fokára a Csulak család (Csulak Attila és Csulak Nóra), a másodikra a Pécsi csapat (Pénzes-Csiszár Anna, Pénzes-Csiszár Lehel, Pénzes-Csiszár Fruzsina, Pénzes-Csiszár Dorka és Pénzes-Csiszár Kund) és harmadikra pedig a Veres család (Veres Erika, Veres László és Veres Anna-Bíborka), a negyedik a Zoller család (Zoller Katalin és Zoller Zsolna) állhatott fel. Dicséretben részesült a Borsó család (Borsó Csaba, Borsó Andrea, Borsó Hanna és Borsó Ákos). Az első öt család, oklevelek az érmek mellett egy-egy ajándékcsomaggal térhettek haza. 

A szervezők köszönik a családoknak a részvételt, az önkénteseknek a segítségüket, valamint a Wegener Pro Sanitate Alapítványnak a meghívást és a támogatást.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Nane Sahakyan és Petek Taykan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video