Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Biciklizz velünk a Nemere Útján

bringazz velunk 2016 pici

2016. szeptember 18-án (vasárnap) a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes városból a Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely – Szentkatolna – Gelence – Haraly – Zabola – Székelypetőfalva – Szörcse – Márkosfalva – Martonfalva – Hatolyka – Szentkatolna.

Találkozó reggel 9 órakor a Sinkovits stadiontól indul, hazatérés a délutáni órákban. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán több településen Nemere Útja információs táblákat fogunk lefesteni a kézdivásárhelyi Rotary Klub partnerségével ugyanakkor sor fog kerülni a kulturális – természeti látványosságok megtekintésére is.

Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 65 km hosszú bringázásra. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezőktől igényelhető). Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766. 611066) lehet. A túrán a részvétel ingyenes.

Támogató: Erasmusz plusz program és a Bethlen Gábor Alap

Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Polyp Tv, Háromszék

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video