Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Amatőr ifjúsági asztalitenisz bajnokságot szerveztek

Asztalitenisz (36)

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda június 22-én amatőr ifjúsági sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A csütörtök délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint harmincan vettek részt. A legtöbben az ifjú lányok kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is az ifjú fiúk és a lányok külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve négy tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Fiúk: I. Kató Áron, II. Barta Bence, III. Berde Zalán
  • Lányok: I. Barta Nikolett, II. Venczel Beáta, III. Ambrus Mária Bernadett, Istvánfi Réka
  • Felnőttek: I. Dombai Hunor, II. Gál Bence, III. Venczel Tamás, Kis Ágnes

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb résztvevők különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Alik Mazmanyan és Gülcan Babir

A rendezvény lehetőségét a Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület biztosította.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video