Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Egy éves önkéntes lehetőség Magyarországon – megnyert projekt

A nagyvázsonyi „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesület 2016 február 1-ével egy erdélyi önkéntest fogad 1 évre, már megnyert EVS pályázat által! Jelentkezési határidő január 19. Az önkéntes bármilyen nemű lehet, 20-30 év közötti. Önkéntes teendője heti 30 óra azaz napi 6 órában az alábbi munkákra: – a településen működő ifjúsági házban hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozni – az egyesület rendezvényein vizuális dokumentálást végezni (fényképezni és kisfilmeket készíteni) – a település hangjait rögzíteni – hírlevelet készíteni az egyesület munkájáról – Európai Önkéntes Szolgálatot népszerűsíteni fiatalok körében – bármi újszerű dolog, amihez az önkéntesnek van kedve Önkéntes ezért mit kap? – zsebpénzt 90 Euró/hó (27.400 Ft/hó) – étkezési hozzájárulást 36.600 Ft/hó – szállást, amit 100% fizet a programban.

A szálláson két francia és egy német fiatallal lesz együtt. – nyelvtanfolyamot angol/spanyol/német/francia nyelv közül választhat – egy élményt az önkéntességtől Nagyvázsony egy kicsi falu Budapestől 150 km-re nyugatra és 20 km-re a Balatontól, Balatonfüredtől. A faluban 1800 fő él. Bővebben a www.nagyvazsony.hu honlapon lehet olvasni. Önkéntes program amit még biztosít: – Cigna biztosítást a szolgálat idejére – Az útiköltség 100% fizeti a program egyszer ide és egyszer haza A „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesületről bővebben itt olvashattok: www.fekete-sereg.hu Jelentkezőtől önéletrajzot és motivációs levelet várunk 2016 január 28-ig!

Kérem jelezzétek a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein (0766.611066, office@zoldnap.info) ha szívesen működnétek együtt ebben, illetve, ha van lelkes, aktív, ideális ismerősötök!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video