Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Megjelent a Zöld Napok tizennyolcadik lapszáma

Október közepétől az érdeklődők már kézbe vehetik a Zöld Nap Egyesület gondozásában megjelent őszi lapszámot. A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból, egyebek mellett a nyáron lefuttatott „Őrizd a tied! – Megújult a Molnár Józsiás Park” elnevezésű projektről, az Autómentes Világnapról, illetve a hetedik alkalommal lebonyolított béke napjáról olvashatnak egy részletes beszámolót.

A trimeszterenként megjelenő újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Balázs Attila lett, aki az elmúlt évek során másodszor kapta meg ezt a kitüntetést. Ezúton is a tagság gratulál neki. Bandi Zsolt környezetmérnök arról tájékoztat, hogy hová is vezet a víz útja a lefolyón keresztül. A kiadványba beszámolnak a zöldek a júliusban megszervezett Gondolkodj Zölden című háromnapos környezetvédelmi táborról, a nagy sikernek örvendő tájfutásról és egy nyári kerékpártúráról is.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány alapja az egyesület által kivitelezett fontosabb eseményekből tevődik össze, melyet a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video