Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Az erdő varázsa – fotópályázat

Fotopalyazat 2019

Zöld Nap Egyesület július közepén tizenegyedik alkalommal hirdette meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe Az erdő varázsa, a nyertes alkotásokból 2020-as forgatható falinaptár készül. A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában.

A pályázat célja, hogy a fotósok megmutassák alkotásaikat. Bemutassák mi az a hangulat, ami miatt szeretik az erdőt, valamint, hogy megmutassák az erdőben található növény- és állatvilág szépségeit. A fényképek segítségével szeretnénk rávilágítani az erdő folyton változó csodájára, megújuló képességére és közösségteremtő erejére is. Nem utolsó sorban pedig a szabadban való kellemes időtöltésre, egy kis túrázásra invitálják pályázóikat, s kívánják, hogy minden évszakban részesei lehessenek az erdő varázsának! A következő témákban készített természetfotók nevezhetők be: – nemzeti parkok kulturális örökségei, tájképek, vízesések, kompozíciók, erdők, virágok, növények, gombák, mohák. 

A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.zoldnap.info weboldal ad helyet. A fotók beküldési határideje: 2019. november 30. A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. A pályázatra szánt képek (max. 3 db.) kizárólag elektronikus úton (minimális felbontása 1280×720 kell legyen), e-mailben küldhetők be az office@zoldnap.info címre.

A pályázaton részt vehet kortól és lakóhelytől függetlenül bárki, aki a pályázati feltételeket elfogadja. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból.

Eredményhirdetés: 2019. december elején lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon.

A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: 300 lej értékben

II.díj: ZNE ajándékcsomag

III.díj: ZNE ajándékcsomag

Támogatók: Niko Kft, Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület. 

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Asiye Demirci

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video