Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Vakáció előtti amatőr asztalitenisz bajnokságot szerveztek

_ZNE5795

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda június 8-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban mintegy harmincan vettek részt. A legtöbben a felnőtt nők kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a felnőtt férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A négy, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Kicsik: I. Szávuly Dénes, II. Bodó Boglár, III. Bartos Hunor
  • Nők: I. Nane Sahakyan, II. Székely Emőke, II. Lilit Araqelyan, III. Petek Taykan
  • Férfiak: I. Balacsan Gheorghe, II. Davit Mamulyan, III. Ráduly Attila

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Farkas Barna és Márton Fanni-Bíborka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video