Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Csatlakozz a Tiszta Feketeügyet akcióhoz!

A Zöld Nap Egyesület második alkalommal szervez július 1 és 3 között pataktisztítási akciót a Feketeügy felső folyásán. Úgy gondoljuk, hogy egy közös nyári takarítással nagyot léphetünk tisztább környezetünk felé.

A Zöld Nap Egyesület második alkalommal szervez július 1 és 3 között pataktisztítási akciót a Feketeügy felső folyásán. Úgy gondoljuk, hogy egy közös nyári takarítással nagyot léphetünk tisztább környezetünk felé. Szívesen várjuk mindazokat erre a hétvégére, akik szeretnének egy tisztább, élhetőbb és egészségesebb környezetet maguk körül, és hajlandóak cselekedni is ennek érdekében. Mindannyiunk felelőssége, hogy milyen környezetben élünk ma, és milyen környezetet hagyunk utódainkra. Az étkezést és a jó hangulatot a szervezők biztosítják. Esténként gitárestre és környezetvédelmi előadásokra kerül sor. A pataktisztítási akció helyszíne Nyújtód és a gelencei letérő közötti szakasz. Szervezetek és magánszemélyek csatlakozási szándékát várjuk június 29-ig, a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen vagy a 0745.112059 telefonszámon. A három napos akció támogatója Kovászna Megye és Kézdivásárhely Önkormányzatai. Szerző: Ráduly Attila

Megosztás

6 válasz

  1. Feketeügy
    Jó lenne a vizminőséget ellenőrizni és a „vizrontókat’ felelősségre vonni !!! Talán vissztérhetne a régi élővilág:csuka,vidra,kagylo,rák stb.

  2. Feketeügy
    Jó lenne a vizminőséget ellenőrizni és a „vizrontókat’ felelősségre vonni !!! Talán vissztérhetne a régi élővilág:csuka,vidra,kagylo,rák stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video