Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Megjelent a legújabb ESC Times

ESC Times 2023 utolso

Kedves Zöld Nap rajongók és érdeklődők! 

Az év utolsó napjaiban megjelent az ESC Times legújabb száma. A trimeszterenként megjelenő angol nyelvű újságot 2023. december 29-én az évzáró közgyűlés keretén belül a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában Mustafa Erol a Be Active Be Green projekt törökországi ESC önkéntese mutatta be. Az ingyenes lapban többek között olvashatunk a lécfalvi Hulladékkezelő központ látogatásokról,  a Kendu Egyesület főszervezésében megvalósult október 14-ei ötödik “Füstölő Aszfalt” eseményéről és az októberi ötvenedik Mozgó Délutánról, amit a Zöld Nap Egyesület a Kézdivásárhelyi Sportiroda közreműködésével bonyolított le, ígérve egy mozgalmas délutánt az egészséges életmód és a sport népszerűsítésére, lehetőséget adva a különböző szórakoztató vetélkedőkre is.

A lap második felében egy bővebb fényképekkel teli beszámolót lehet olvasni a népszerű török nemzeti estről, amelyet november 2-án rendezett meg a Vigadó Művelődési Központban a Zöld Nap Egyesület ESC önkéntesei Gülcan Babir és Sinem Tosun. Megtudhatjuk a lapból, hogy az amatőr asztalitenisz bajnokság őszi változatán kik kerültek fel a dobogó fokára. 
Az újság végén két hosszabb interjú is megjelenik, az egyik Derya Yavlar a Zöld Nap Egyesület törökországi ESC önkéntesével, aki sok fontos részletet osztott meg a szociális munkával kapcsolatban és még egy interjú Harai Adriennel, aki aktív tag a Zöld Nap egyesületben. Ő a helyi önkéntességről osztotta meg tapasztalatait, véleményét.

A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Márton Andrea

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video