Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Falinaptár a 2019-es évre

falinaptar 2019

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét elkészült a Zöld Napos színes falinaptár, melyet az idei évben Alen Margaryan a Friends of environment projekt örmény önkéntese készített el. 2018 lassan a végéhez ért és itt állunk a következő év ajtaja előtt. Lesznek napok, melyek rövidebbnek tűnnek, néhány hosszabbnak, és nem biztos, hogy majd mindent megvalósítunk amit a jövő évre terveztünk. De egy dolog biztos: minden a hozzáállástól függ. Birkózzunk meg a ránk váró feladatokkal álljunk a dolgokhoz pozitívan. Tegyünk meg mindent, következetesek lévén figyeljünk a Természet szeretetére, szűkebb és tágabb környezetünk megismerésére, a természet tiszteletére is.

Itt vár Önre a 2019–es év falinaptára, néhány tippel, és különleges zöld színnel jelölt napokkal, hogy egy kis színt vigyünk a mindennapjainkba. A kiadvány a zoldnap.info honlapról letölthető vagy megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon.

Ára: 12 RON (7 oldalas A3-as méret). Eredményes, Fenntartható Zöld Napos új évet kívánunk! Tegyük együtt 2019-et egy gyönyörű, tudatos évvé!

Támogató: Erasmus + program

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video