Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Bandi Zsolt egyedi előadása a nyugat-afrikai országról, Ghánáról

Bandi Zsolt (41)

2024. január 5-én a Zöld Nap Egyesület meghívásának eleget téve Bandi Zsolt környezetmérnök Ghánai élményeiről tartott egy vetített-képes előadást a céhes városi sportszálló társalgójában. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

Az előadó tizenhárom éve végezte el felsőfokú tanulmányait a csíkszeredai Sapientia EMTE-n, jelenleg egy magyarországi állami vízműszolgáltatónál dolgozik, ahol fő profilja a szennyvíztisztítás.  A magyar kormány az elmúlt években több szennyvíztisztító telep megépítését finanszírozta Ghánában, a kézdivásárhelyi mérnök a Tamale városában létrehozott létesítmény beüzemelésében vett részt, legutóbb 2023 őszén töltött el többhetes időszakot az afrikai államban.

Az alábbiakban Márton Andrea a Zöld Nap Egyesület szakmai gyakornokának a rövid beszámolója olvasható:

Emlékezetes pillanatokban volt részünk, amikor a környezetmérnök Bandi Zsolt, aki szülővárosából, Kézdivásárhelyről indult útnak, Ghánában járva egy lenyűgöző előadást tartott a nyugat-afrikában található országról. Az élettel teli beszámoló során bepillantást nyerhettünk Ghána mindennapjaiba és érdekességeibe. Zsolt érdekes történetekkel és számos személyes tapasztalattal színesítette az előadást, megosztva a helyi kultúra, a szokások és a gasztronómia világát is. 

A kézdivásárhelyi születésű utazó elvarázsolt minket Ghána sokszínű tájaival és az ott élő emberek hozzáállásával. A képek és videók segítségével átélhettük a helyszínek hangulatát, és Zsolt érzékeltette velünk, hogy Ghána nem csak egy térképen lévő hely, hanem egy teljes életstílus. Az előadás egyedi atmoszférája hozzájárult ahhoz, hogy még közelebbről megismerjük Ghána gazdag kulturális és életstílusbeli sokféleségét. A Zöld Nap Egyesület, ki szeretné fejezni hálájukat Bandi Zsoltnak, a péntek esti tartalmas előadásáért. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tudásodat és élményeidet. Reméljük, hogy további hasonló eseményeken vehetünk részt, ahol a világ különböző részeiről származó információkat oszthat meg velünk.További sok sikert kívánunk neki minden jövendőbeli tevékenységben.

Fotó: Márton Fanni-Bíborka és Cora Szilvia

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video