Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Tekerj velünk a gelencei Nádika fürdőhöz

Nadika furdo 2022

2022. május 15-én (vasárnap) reggel 10 órakor a Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely – Fortyogófürdő – Szentkatolna –  Gelence (Nádika fürdő) – Haraly – Imecsfalva – Szentkatolna – Kézdivásárhely. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán kulturális – természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni.

Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. A túra nem túl nehéz, 10 éves kortól, sebességváltós biciklivel teljesithető. Sisak viselése melegen ajánlott, főleg a fiataloknak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak előzetes egyeztetés alapján írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 37 km hosszú bringázásra. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány és bővebb információ a szervezőktől igényelhető).

Előzetesen regisztrálni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066 vagy az office@zoldnap.info e-mail címen) lehet. A túrán a részvétel ingyenes. Az esemény eső vagy rossz idő esetén elmarad. 

Támogató: a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület 

Médiatámogatók: Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Háromszék, Profi Rádió, Szék-helyek

Plakátterv: Ráduly Attila

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video