Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Ökölvívás, asztalitenisz és sakk is volt a Mozgó Délutánon

Mozgo delutan marcius (86)

Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár kilencedik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek negyvenhetedik változatára kedden 2023. március 3-án került sor. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

A nagy hagyománynak örvendő esemény célja ezúttal is az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre, ezt a mozgás népszerűsítésén túl kísérő programokkal is igyekeztek elősegíteni. Az év második Mozgó Délutánjára több mint kilencvenen jöttek el, akik többek között asztaliteniszeztek, ugróköteleztek, sakkoztak, szaladtak, a kisebbek mikádóztak, jengáztak és a szervezőknek köszönhetően pedig különböző fajátékokat próbáltak ki. Nagy népszerűségnek örvendett a pénteki esemény első egy órájában a kézdivásárhelyi Life Box klub edzéseinek bemutatója is amit Hadnagy László vezetőedző tartott. A szervezők nagy örömére korosztálytól függetlenül sokan ki is próbálták az ökölvívást. A program részét képezte a törökországi Gülcan Babir ESC önkéntes által tartott origamizás is. 

Az eseményt a tervek szerint április második felében is megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor. Az orvosok előszeretettel ajánlják mindenkinek a nevetést, mert jót tesz az egészségnek. Ez a program minden bizonnyal sok mosolyt csal az arcokra. A mosoly és a jó hangulat mindenképp biztosított.

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította. 

Fotó: Soso Txlashidze és Alik Mazmanyan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video