Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Jelentkezz te is a hetedik Természet – Az élet forrása! táborba

rsz_4rsz_1termeszet_az_elet_forrasa_vii

2023. június 19 – 22 között a Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez a kommandói ifjúsági táborba a Kovászna Megye Hulladékgazdálkodási Egyesülete és a kézdivásárhelyi Önkormányzat résztámogatásával. A tábor az idén is a Természet – Az élet forrása! címet kapta, olyan 10-16 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet, képesek elszakadni pár napra a telekommunikációs eszközök világától ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás, a szelektív hulladékgyűjtés és a sport terén. 

A változatos és játékos programok mellett elsődleges célunk a környezettudatosságra nevelés, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése. A tábor nemcsak szituációs gyakorlatokból áll, hanem önismereti játékokat is tartalmaz. Ugyanakkor célunk megláttatni a gyerekekkel, hogy az élőlények szoros összefüggésben, kölcsönhatások rendszerében élnek egymással. 

Jelentkezési határidő: június 8.

Hisszük azt, hogy azok a fiatalok, akik részt vesznek a tanulmányi táborban, tudatosabb környezetvédőkké vállnak, tisztelni fogják a körülöttük élő növény- és állatvilágot megismerik a kapcsolatot a természet elemei között, így fokozott érdeklődéssel és tisztelettel fognak járni benne.

A május 22-ig jelentkező fiataloknak vállalniuk kell a 112 lej/fő hozzájárulási költséget és a szülőnek/törvényes képviselőnek el kell fogadja a lap alján található tábori alapszabályzatot. A május 23 után jelentkezők számára pedig 123 lej/fő a hozzájárulási költség. A résztvevők a teljes ellátás mellett, sok érdekes programban és meglepetésekben fognak részesülni. Jelentkezni, érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611066 -es telefonszámon, vagy az office@zoldnap.info e-mail címen lehet. A helyek száma korlátozott.

Plakátterv: Silvia Blanco Gonzalez

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video