Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Kültéri mozgásparkot adtak át

Az Őszi Sokadalom forgatagában a Háromszéki Közösségi Ala­pítvány és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint Derzsi Gyula alpolgármester jelenlétében szombat délelőtt ünnepélyesen felavatták a Molnár Józsiás parkban a szabadtéri edzőparkot, amely a Tekerj egy jó célért! akció révén közösségi összefogással valósulhatott meg.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg. Az ötödik éve működő Háromszéki Közösségi Alapítványt és a sikeres közösségi kártyát Fleckhammer Ottó, az alapítvány elnöke mutatta be, kihangsúlyozva, hogy a negyedévente összeülő kuratórium nem álmodozik, mindig elérhető célokat tűz maga elé. Azt is közölte, hogy a mozgáspark felszereléseinek negyven év a szavatossági ideje. Bereczki Kinga, az alapítvány ügyvezető igazgatója is a közösségi összefogást hangsúlyozta, és köszönetet mondott minden partnernek és támogatónak, kiemelve a városháza és Bakk Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden nadrággyárak vezérigazgatója jelentős anyagi hozzájárulását a mozgáspark megvalósításához. A szalagvágás után a jelenlevők máris bir­tokukba vették a mozgásparkot. A beszámoló a hétfői Háromszék napilapban jelent meg.

Szerző: Iochom István Fotó: Ráduly Attila és Tompa Réka

Az Őszi Sokadalom forgatagában a Háromszéki Közösségi Ala­pítvány és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint Derzsi Gyula alpolgármester jelenlétében szombat délelőtt ünnepélyesen felavatták a Molnár Józsiás parkban a szabadtéri edzőparkot, amely a Tekerj egy jó célért! akció révén közösségi összefogással valósulhatott meg. Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg. Az ötödik éve működő Háromszéki Közösségi Alapítványt és a sikeres közösségi kártyát Fleckhammer Ottó, az alapítvány elnöke mutatta be, kihangsúlyozva, hogy a negyedévente összeülő kuratórium nem álmodozik, mindig elérhető célokat tűz maga elé. Azt is közölte, hogy a mozgáspark felszereléseinek negyven év a szavatossági ideje. Bereczki Kinga, az alapítvány ügyvezető igazgatója is a közösségi összefogást hangsúlyozta, és köszönetet mondott minden partnernek és támogatónak, kiemelve a városháza és Bakk Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden nadrággyárak vezérigazgatója jelentős anyagi hozzájárulását a mozgáspark megvalósításához. A szalagvágás után a jelenlevők máris bir­tokukba vették a mozgásparkot. A beszámoló a hétfői Háromszék napilapban jelent meg.

Szerző: Iochom István Fotó: Ráduly Attila és Tompa Réka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video