Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Ezek is mi vagyunk! – fotópályázat

Fotopalyazat 2020 uj

Zöld Nap Egyesület május elején tizenkettedik alkalommal hirdette meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe Ezek is mi vagyunk!, a nyertes alkotásokból 2021-as forgatható falinaptár készül. A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában.

A versenybe olyan fotókat várunk, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét és hibáit mutatják be, továbbá sajátos, művészi szemszögből láttatják, érzékeltetik az ember természettel való kapcsolatát. Ebbe beletartozhatnak a pozitív példák, de az olyan alkotások is, ami sokkolók, figyelemfelkeltők és elgondolkodtatók. Nem utolsó sorban pedig a szabadban való kellemes időtöltésre, egy kis túrázásra invitáljuk pályázóinkat, s kívánjuk, hogy minden évszakban részesei lehessenek a természet varázsának!

A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.zoldnap.info weboldal ad helyet. A fotók beküldési határideje: 2020. november 20. A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. A pályázatra szánt képek (max. 3 db.) kizárólag elektronikus úton (minimális felbontása 1280×720 kell legyen), e-mailben küldhetők be az office@zoldnap.info címre.

A pályázaton részt vehet kortól és lakóhelytől függetlenül bárki, aki a pályázati feltételeket elfogadja. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból.

Eredményhirdetés: 2020. december közepén lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon.

A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: 300 lej értékben

II.díj: ZNE ajándékcsomag

III.díj: ZNE ajándékcsomag

Támogatók: Niko Kft, Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület. 

Szerző és plakátterv: Ráduly Attila

 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video