Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Grúz Nemzeti Est

Gruz Nermzeti est 2021

Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2021. április 1-én (csütörtök) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében Grúz nemzeti estet szervez. Az est házigazdája Ana Jgerenaia, a Heal the earth, reloaded edition! projekt grúz önkéntese lesz.

Grúzia különleges országa a Transzkaukázusok mentén terül el, Európa és Ázsia találkozásánál. Világszerte híres a zöldellő lankákkal borított magas hegyeiről és trópusi erdőiről. Nem mindenki tudja viszont, hogy Grúzia volt az egyik első ország, amelyik bort állított elő fermentáció útján, speciális tojás alakú edényekben («kvevri»). Régészek bizonyították, hogy az ez úton előállított bort már több, mint 8000 éve használják, és manapság részét képezi az UNESCO világörökségi listájának.

Az este folyamán a résztvevők megismerkedhetnek többek között az ország kultúrájával, történelmével, nyelvével és hagyományaival. Mindenkit várunk szeretettel a Vigadóban, aki szeretne többet megtudni egy másik országról.

Belépés regisztráció alapján.

» Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, így a szájmaszk viselését.
» 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
» Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!

Támogató: Európai Szolidaritási Testület, Vigadó Művelődési Ház

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Szék-helyek.ro, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Siculus rádió és a Háromszék

Poszter terv: Ráduly Attila

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video