Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

24 órás futás Kézdivásárhelyen

Október 2-án harmadik alkalommal szerveztek 24 órás futást Kézdivásárhelyen. A helybéli polgármesteri hivatal, a Zöld Nap-, a Havas Egyesület és a KSE közel 9OO sportolót hívott össze a Sinkovits stadionba, ahol péntek reggeltől szombat reggelig összesen 8754 kört tettek meg a résztvevők, ez a távolság nem kevesebb, mint 35oo kilométer. Ilyés Aba volt a legifjabb futó 1 éves és négy hónaposan, a legidősebb Simon András a maga 69 esztendejével. A 24 órás futáson jelen voltak Kézdivásárhely iskoláinak tanárai, diákjai, a KSE és a Nagy Mózes Sportklub képviselői, a csernátoni és szentkatolnai iskolák tanulói, tűzoltók, rendőrök, csendőrök és civil emberek egész Felsőháromszékről, valamint magyarországi, bukaresti, brassói és hargitai személyek.

Október 2-án harmadik alkalommal szerveztek 24 órás futást Kézdivásárhelyen. A helybéli polgármesteri hivatal, a Zöld Nap-, a Havas Egyesület és a KSE közel 9OO sportolót hívott össze a Sinkovits stadionba, ahol péntek reggeltől szombat reggelig összesen 8754 kört tettek meg a résztvevők, ez a távolság nem kevesebb, mint 35oo kilométer. Ilyés Aba volt a legifjabb futó 1 éves és négy hónaposan, a legidősebb Simon András a maga 69 esztendejével. A 24 órás futáson jelen voltak Kézdivásárhely iskoláinak tanárai, diákjai, a KSE és a Nagy Mózes Sportklub képviselői, a csernátoni és szentkatolnai iskolák tanulói, tűzoltók, rendőrök, csendőrök és civil emberek egész Felsőháromszékről, valamint magyarországi, bukaresti, brassói és hargitai személyek. A nap legkiemelkedőbb teljesítményét Török Albert hatodikos tanuló nyújtotta, aki összesen102-szer kerülte meg a stadion futópályáját.

A rendezvény elérte célját, sok embert ösztönzött mozgásra. Reméljük, hogy senki nem bánta meg azt, hogy eljött futni és ezáltal hasznosan töltötte szabadidejét, figyelmet fordítva ezáltal egészsége megőrzésére. Ezúttal is gratulálunk minden résztvevőnek és kívánjuk, hogy a továbbiakban se sajnálja idejét sportolással tölteni. Aki hozzájárult az egy napig tartó futólánc sikerességéhez, részt vesz egy sorsoláson, ahol a következő ajándékokat lehet nyerni: 4 magyarországi kirándulás a Nagyatádi Nemzetközi Sportfesztiválra – Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának felajánlásában 5 előfizetés a Székely Újságra a 2010-es évre 3 féléves előfizetés a Székely Hírmondóra 3 két hónapos előfizetés a Háromszék napilapra 3 színházbérlet a Vigadó Művelődési Házba 25 KSE – könyv a Kézdivásárhelyi Sportegyesület felajánlásában 10 érem, 3 kupa a helybéli sportiroda felajánlásában 12 Shot üdítő a Shot and Go cég felajánlásában 2 rövidujjú trikó a Zöld Nap Egyesület felajánlásában 30 db. „24 órás futás” plakett. Október 7-én, szerdán délután lesz a sorsolás a Polyp televízió stúdiójában. Köszönetet érdemel támogatásáért a Baróthi KFT vezetősége, illetve minden cég, médiapartner, civil szervezet és önkéntes személy akinek segítségével immár harmadik alkalommal jöhetett létre a 24 órás futás Kézdivásárhelyen. A szervezők nevében:

Kocsis Zoltán ,sportiroda vezető

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video