Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Hatodik alkalommal rendeznek 24 órás futást Kézdivásárhelyen

 A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezi a céhes városban a 24 órás futást, szeptember 19-én, csütörtökön reggel 9 órától a Sinkovits stadionban. Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre.

 A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és „zsebbarát” sportág. Legutóbb a legfiatalabb futó Barti Nóra volt (1 éves és 3 hónapos), míg a legidősebb Szabó Bandi-András a maga 67 esztendejével. A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek. Minden résztvevő között ajándékot fogunk kisorsolni. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra a kocsiszo@yahoo.com vagy az attilaraduly@yahoo.com világhálós címeken lehet. Az esemény hangulatát 19 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja fogja színesíteni.

 Támogatók és Partnerek: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megyei Tanács keretében működő Europe Direct Információs Központ, Communitas Alapítvány, Fiatalok Lendületben program Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Pluszportál, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, Szabadidőkalauz Szerző: Ráduly Attila Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video