Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Hat hónapos önkéntes lehetőség Magyarországon

onkentes lehetoseg 6 honap pici

A hajdúböszörményi székhelyű Zöld Kör – a Föld Barátai Magyarország tagja több mint 30 éve a környezet- és természetvédelem területén tevékenykedő civil szervezet 2024-re ismét meghirdeti a hosszú távú önkéntesség lehetőségét 18-30 év közötti fiatalok számára. A jelentkezési határidő március 1.  Az Európai Szolidaritási Testület által támogatott, 6 hónapos (2024.04.20-2024.10.19) önkéntes programunkra 2 főt várnak a Bodrogolasziban található táborhelyükre, ahol az önkéntesek a következő feladatokban vesznek részt:

  • természetvédelmi kiállításhoz (fehér gólya) kapcsolódó tárlatvezetés segítése (animátori és gyermekfelügyelői szerepben)
  • természetismereti foglalkozások segítése (animátori és gyermekfelügyelői szerepben, fotódokumentáció készítése)
  • tanösvények és táborhely karbantartása, kisebb felújítási munkák
  • túraeszközök (kajak, kenu, kerékpár) felügyelete és átadása-átvétele túrázóknak
  • rendezvényeken való részvétel, táborokban segítségnyújtás
  • kertészkedés
  • Bodrogolaszi közösségi életében való részvétel

A napi 6 óra munka fejében biztosítják számukra a szállást, étkezést, közlekedést, zsebpénzt. Elsősorban magyar anyanyelvű vagy magyarul jól beszélő, de külföldi lakóhellyel rendelkező fiatalokat keresnek.

Jelentkezés: 2024. március 1-ig az office@zoldnap.info címen, de a kiválasztást már a jelentkezések beérkezését követően megkezdjük, így minél hamarabb jelentkeztek, annál nagyobb az esélyetek, hogy téged válasszunk! A jelentkezéshez szükséges egy önéletrajz és pár soros motiváció leírás is.

Ho szeretnél többet tudni. Keressetek bennünket!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video