Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Az év utolsó csapatépítő hétvégéje

November 30 (252)

2022. őszén a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év utolsó csapatépítő tréningjét szervezte meg. A kétnapos tréning tartalmazott interaktív előadásokat, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint honismereti túrát is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

Első nap, a kézdivásárhelyi Sportszálló társalkodójában, a grúziai Soso Tkhlashidze ESC önkéntes koordinálásával zajlott az esemény, ahol számos kreatív, kommunikációs, csapatépítő, önismereti és mozgásos tevékenységek variálásával olyan játékokat sajátítottak el a résztvevők, amelyek nagyban hozzájárulnak a kommunikációs készségek-és egészségfejlesztéséhez, valamint a figyelem-és memóriaerősítéséhez. Ezt követően Taierling Péter Ferenc az évek óta hangyaszorgalommal újjáépített Csiszárfürdőről tartott vetített-képes bemutatót. A Csoma-hegy északi lejtőjén található Csiszárfürdőt jobban megismerve a plakátkészítés rejtelmeibe is betekintést nyertek a szervezet önkéntesei, akik a törökországi Gülcan Babir ESC önkéntestől kérdezhettek a témával kapcsolatban. A csoportmunkák és az előadások egyaránt szerves részét képezték a programnak, ahol az önfejlesztésé volt a főszerep. A nap eseményeit közös vacsorával, társasjátékkal és értékeléssel zárták.

Vasárnap honismereti kirándulással folytatták a programot. Az alsóháromszéki gyalogtúrával egybekötött barangoláson természeti, kulturális-és történelmi értékeket kerestek fel, különös figyelemmel felkeresve a Málnás község déli kijáratánál, a vasúti sorompótól balra emelkedő szép piramis formájú Várhegyet, s a rajta található Herecz várat. A helyismereti tudnivalókat, Kis Emese idegenvezető ismertette. Összesében a kétnapos csapatépítő programot felszabadult hangulat, remek élmények, hatották át. „Úgy érzem, mindenki számára egy nagyon jó csapatépítő program volt, hiszen csak együttműködve, közösen tudunk újabb programokat kigondolni s megszervezni.” – nyilatkozta az egyik résztvevő. 

Támogató: Sportiroda, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Balázs Attila, Mariam Evanesyan és Márton Fanni – Bíborka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video