Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Hóbuli 2013

 Kézdivásárhely önkormányzata nyolcadik alkalommal szervez Hóbulit Bálványosfürdõn február 23-án, szombaton. Az egész napos program téli versenyeket, családos és egyéni vetélkedőket foglal magába. Kézdivásárhely Polgámesteri Hivatala, a Sí- és Hódeszka Szakosztály (Hóbort), a Speoalpin Szakosztály, valamint a Kézdivásárhelyi Sportegyesület közös hóbuliján minden téli sportot kedvelő embernek lehetősége nyílik megmutatni tudását, felmérni versenyképességét, vagy egyszerűen csak egy jót szórakozni. A versenyek között lesz sí- és hódeszka szlalomverseny, ugró- és szánkóverseny is. A megmérettetésekre a helyszínen lehet jelentkezni, február 23-án, fél 11-tõl. A családos illetve egyéni vetélkedőkért a Zöld Nap Egyesület felel.

 Kézdivásárhely önkormányzata nyolcadik alkalommal szervez Hóbulit Bálványosfürdõn február 23-án, szombaton. Az egész napos program téli versenyeket, családos és egyéni vetélkedőket foglal magába. Kézdivásárhely Polgámesteri Hivatala, a Sí- és Hódeszka Szakosztály (Hóbort), a Speoalpin Szakosztály, valamint a Kézdivásárhelyi Sportegyesület közös hóbuliján minden téli sportot kedvelő embernek lehetősége nyílik megmutatni tudását, felmérni versenyképességét, vagy egyszerűen csak egy jót szórakozni. A versenyek között lesz sí- és hódeszka szlalomverseny, ugró- és szánkóverseny is.

 A megmérettetésekre a helyszínen lehet jelentkezni, február 23-án, fél 11-tõl. A családos illetve egyéni vetélkedőkért a Zöld Nap Egyesület felel. Este, 21 órától a Transilvania vendéglőben a Hóbuli éjszakai folytatására várják a szórakozni vágyókat. Retró és aktuális slágerek egyaránt felcsendülnek majd, zenél Jakabos Ervin. Hóbuli 2013 – Február 23, szombat – Bálványosfürdõ Program: 10:30 – Iratkozás a versenyekre 11:00 – Megnyitó 12:00 – Szánkóverseny 13:00 – Szlalomverseny (sí) 14:00 – Szlalomverseny (hódeszka) 16:00 – Sí- és hódeszka ugróverseny 19:00 – Tábortűz 21:00 – Buli (Transilvania vendéglõ) Gyerekprogramok és családos vetélkedők a Zöld Nap Egyesület szervezésében. A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát. A program megtalálható a www.kezdi.ro honlapon.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video