Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Támogatási lehetőségek

A Zöld Nap Egyesület nonprofit civil szervezet, mely minden bevételét közérdekű tevékenységre fordítja. Ha tetszik amit, és ahogy csinálunk, ha egyetértesz céljainkkal, és segíteni szeretnél elképzeléseink megvalósításában, a következőképpen teheted:

1. Önkéntes munkával Iratkozz be az egyesületbe, és segíts nekünk!

2. Pénzzel Magánszemélyként: tagsági díj befizetésével, amennyiben taggá szeretnél válni, pénzadománnyal, amennyiben támogatni szeretnél. Bankszámlaszámunk (amennyiben utalni szeretnél), illetve elérhetőségünk (amennyiben készpénzzel fizetnél) itt találhatóak. Cégként: a támogatási törvény lehetővé teszi, hogy az államnak fizetendő adóból támogasd a Zöld Nap Egyesületet. Bővebb információ itt található.

3. Személyi jövedelemadód 3.5%-ával Az éves jövedelmed után az államkasszába már befizetett adó 3.5%-át minden év május 15-ig felajánlhatod egy civil szervezetnek. Ajánld fel nekünk!

4. Tárgyi adománnyal Nézd meg mire van szükségünk, és ha van olyan, amit fel tudsz nekünk ingyen ajánlani, nagy örömmel vesszük!

5. Hirdetési vagy megjelenési felülettel Erdélyt népszerűsítő kampányunkat, honlapjainkat, rendezvényeinket ajánló hirdetési vagy megjelenési felület hozzásegít minket, hogy több emberhez jussunk el. Ajánlj fel honlapodon helyet bannerünknek, újságodban, televíziódban vagy rádiódban reklámlehetőséget, illetve segíts hozzá, hogy ingyenesen megjelenhessünk. További támogatási vagy együttműködési lehetőségekre is nyitottak vagyunk, írj nekünk az office@zoldnap.info címre. Köszönjük!

Video