Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Iskola Másként – vetélkedő a kézdikővári iskolában

iskola maskent kezdikovar 2016

Az Iskola másként hét 2016-ban is igen zsúfoltnak bizonyult a Zöld Nap Egyesület önkéntesei számára, hiszen nem volt egy olyan nap, amelyikre nem lett volna legalább egy aktivitás bejegyezve a környék számos oktatási intézményében. A tevékenység-sorozatot a kézdikővári általános iskolában kezdték, ahol egy egész napos programot vittek az egyesület tagjai, önkéntesei. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

A múlt hétfői rendezvényen Silvia Blanco Gonzalez, Jenya Ohanyan és Enrique De Paz Miguel, EVS önkéntesek, valamint Hodor Enikő, Derzsi Katalin és Ráduly Attila vett részt az egyesület részéről. Az oktatási intézmény udvarán egy játszó zónát alakítottak ki, majd az iskola 56 tanulóját csapatokba osztották és máris kezdődhetett az a verseny. A több órás vetélkedő fő célja a mozgás, a kreativitás, a logikus gondolkodás, valamint az el nem hanyagolható együttműködés, csoportmunka, versenyszellem fejlesztése volt melyek hosszú távon meghatározhatják tanulmányi sikereiket is. Az önfeledten játszó gyermekeket figyelve észrevehető volt, hogy a játék során a saját maguk elé állított akadályokat is örömmel és önként küzdik le.

A nap végén az első csapat jutalomként tanfelszereléssel térhetett haza.

Köszönjük a kézdikővári pedagógusok segítségét a játékok lebonyolításában, valamint a tevékenység utáni meghitt fogadtatást.

Fotó: Derzsi Katalin és Zhenya Ohanyan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video