Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Szezonzáró bringatúra a Nemere Útján

szezonzaro bringatura 2017

2017. szeptember 16-án (szombat) a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szezonzáró biciklitúrát szervez a céhes városból a Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely – Kézdiszentlélek – Kézdiszentkereszt – Bélafalva – Kurtapatak – Esztelnek – Csomortán – Kézdialmás – Lemhény – Bereck – Kézdimartonos – Ozsdola – Sárfalva – Oroszfalu. 

Találkozó reggel 10 órakor a Sportcsarnoktó indul, hazatérés a délutáni órákban. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. 

Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 60 km hosszú bringázásra. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezőktől igényelhető). Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766. 611066) lehet. A túrán a részvétel ingyenes.

Támogató: Erasmusz plusz program

Médiatámogatók: Profi Rádió, Siculus Rádió, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Polyp Tv, Háromszék

Szerző és plakátterv: Ráduly Attila

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video