Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Amatőr asztalitenisz bajnokságot szerveztek a Kalith Attila Sportnapon is

_ZNE7313

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda október 7-én Kalith Attila emlékére szervezett Sportnapot. Az egész napos programok részét képezte a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe meghirdetett Asztalitenisz Bajnokság is, amatőr sportolók számára. A csütörtök délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint ötvenen neveztek be. A legtöbben a IX – XI osztályosok kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • V osztályosok: I. Fejér Ábel, II. Csiszár Kriszta, III. Koncz Anita-Alexia, Kicsid Boglárka
  • VI – VII osztályosok: I. Gergely Botond, II. Hegyeli Márk, III. Nagy Roland
  • IX – XI osztályosok: I. Gázsmér Ernő, II. Gerebenes Levente, III. Bodó Márk
  • Nők: I. Csiszér Mariana, II. Simon Loredana, III. Székely Emőke, Nane Sahakyan
  • Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Handra Benedek , III. Bede Tihamér, Vitán Domokos

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket, könyveket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. A legidősebb versenyző a 65 éves Márton Jószef volt. Az esemény a  Communitas Alapítvány, a Kovászna megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és az Európai Szolidaritási Testület támogatásával valósult meg. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Davit Mamulyan és Harai Adrienn

 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video