Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Pörögtek a családok az idei X Ballon Feszten is

vasarnap (199)

Szeptember 16 – 17 között a kézdivásárhelyi Fortyogófürdőn a második X Balloon Festen pöröghettek a családok. A hat fordulóból álló vetélkedőre 15 család nevezett be, célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Zöld Nap Egyesület vetélkedőjére ezúttal tizenöt család nevezett be (összesen 54 személy), akik sikeresen hajtották végre a számukra kijelölt változatosabbnál változatosabb feladatokat. A családoknak egyesítve erejét, tudását, alkotókedvét, kicsik és nagyok közösen együttműködve összesen hat feladatot kellett időre megoldaniuk. A feladatokban többek között megtalálható volt az ugrókötelezés, a gumizás, az amőbázás, asztaliteniszezés és a különböző fejtörő is. A helyes megoldások pontokat jelentettek, amelyek közelebb vitték a benevezett csapatokat a nyeréshez. Pontegyezőség esetén a helyezésről a mért idő sorrendje volt a döntő.

A feladatok teljesítése és összesítése után a képzeletbeli dobogó első fokára a marosvásárhelyi Tekse család (Tekse Tímea, Tekse Csilla, Tekse Dániel, Tekse Barna és Tekse Tamás), a másodikra a Bartájék csapat (Barta Barna, Barta Tünde, Barta Bence és Barta Nikolett) és harmadikra pedig az Almafa (Váradi Henrietta, Váradi Tünde és Kovács Katalin) állhatott fel. Az első három család, oklevelek az érmek mellett egy-egy ajándékcsomaggal térhettek haza. 

A szervezők köszönik a családoknak a részvételt, az önkénteseknek a segítségüket, valamint a helyi Önkormányzatnak a meghívást és a támogatást.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Borsó Andrea és Sinem Tosun

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video