Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Több nemzetközi résztvevője is volt a téli amatőr asztalitenisz bajnokságnak

teli asztalitenisz (119)

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda január 26-án amatőr ifjúsági sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A péntek délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint ötvenen vettek részt a világ számos pontjáról (Kenya, Törökország, India, Spanyolország, Üzbegisztán, Kirgizisztán és Magyarország) érkezve. A legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is az ifjú fiúk és a lányok külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A hat, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A két órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Ifjak: I. Gál Bence, II. Venczel Tamás, III. Hakan Simsek, Hasan Bora
  • Lányok: I. Koncz Anita, II. Elif Balli, III. Koncz Petra
  • Nők: I. Aysenur Bayram, II. Berfin Mızrak, III. Derya Yavlar, Nerea Diaz
  • Felnőttek: I. Vitán Domokos, II. Benkő István, III. Kocsis Zoltán, Mustafa Erol

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb résztvevők különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Borsó Andrea és Márton Fanni-Bíborka 

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video