Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Mozgó Délután – Szeptember 22

mozgo delutan szeptember 22

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával szeptember 22 – én, csütörtök délután 16-18. óra között a 2022-es év ötödik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Sportcsarnokban és annak környékén. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, ugrókötelezni, kipróbálhatják a népszerű teqballt is, ami egy a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sport. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően pedig gyerekfoglalkozás lesz és megismerhetnek a jelenlévők különböző fajátékokat is. A csütörtök délutáni esemény egyik fénypontja az Európai Mobilitási Hét alkalmával megszervezett Kritikus Tömeg (kerékpáros felvonulás) lesz. Ugyanakkor közösen ünnepeljük meg a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületével a Béke Nemzetközi Napját, amelyet a Bod Péter Tanítóképző diákjainak verses-zenés műsora színesít. Énekelnek: Biró Abigél, Crivăț Andrea, Jákó Renáta, Füstös Orsolya-Noémi, Nagy-Oláh Adrien, Ráduly Blanka, Szabó Timea-Barbara, zenével kíséri: Budi Babi, Pakó Kamilla és verset szaval Csiszer Brigitta és Kovács Kamilla, Felkészítő tanáruk: Kis Emese, Gligor Zoltán. Legyél Te is részese a rendezvénynek. A belépés díjtalan.

Támogató: Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Kovászna Megye Tanácsa  és az Európai Szolidaritási Testület

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Szék-helyek.ro, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Celine Berthier

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video