Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Bringázz az éjszakába III. – Légy látható!

Bringazz az ejszakaba III

2020. augusztus 26-án, este 20:30 órai kezdettel a Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi Sportirodával újra esti kerékpártúrát szervez. Az esemény elsődleges célja a kerékpározáshoz szükséges és a törvény által előírt kerékpáros láthatósági felszerelések használatának a népszerűsítése, tudatosítása. Mint tudjuk sötétben, kellő világítás nélkül láthatatlanok vagyunk. Ez nem csak saját magunk életét veszélyezteti, hanem másokét is és nem utolsó sorban a törvény tiltja az éjszakai kerékpározást megfelelő kivilágítás hiányában. 

Szerda este szeretettel várunk mindenkit a Sportcsarnok előtti térre, ahol a tekerés előtt a Senso KFT-vel az éjszakai láthatósági felszerelésekről tartunk egy bemutatót, melyeket a résztvevők ki is próbálhatnak. A rendezvényen való részvétel kötelező feltétele: első-hátsó lámpa, fényvisszaverő elem, azaz „macskaszem”, fényvisszaverő ruházat használata és javallott a bukósisak viselése is. Az eseményen saját felelősségére részt vehet minden kerékpáros, aki betöltötte a 14 évet. 

Regisztrálj be a rendezvény elején a helyszínen és a tekerést követően ajándékokat nyerhetsz.

A jelenlegi járványhelyzetet tekintetbe véve a rendezvény speciális szabályoknak van kitéve. Az esemény a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület résztámogatásával valósul meg.

Plakátterv: Ráduly Attila

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video