Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Mozgó Délután – Május 24

mozgo delutan majus 2022

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával május 24-én, kedd délután 17-19. óra között a 2022-es év negyedik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Sportcsarnokban és annak környékén. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, ugrókötelezni, csatlakozni a Kendu Egyesület és a KSE Kerékpár-szakosztály-al közösen az Izzó Fogaskerekek edzés sorozathoz, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, betekintést nyerhetnek Hodor Enikő által a felnőtt jóga világába is. A program keretén belül különböző kategóriákban Fozocoș George koordinálásával egy lábtenisz bajnokságra is sor kerül.   

A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően gyerekfoglalkozás lesz és kipróbálhatnak a jelenlévők különböző fajátékokat is. Ha még nincs programod keddre, ne gondolkozz tovább! Itt a helyed! A belépés díjtalan.

Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Szék-helyek.ro, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Celine Berthier

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video