Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Zöld Nap-pali tábor VII

daily camp poster

Április 6 – 9 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesülettel és a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

A táborban változatos kinti és benti programok, sportos, művészeti, szabadidős, aktív és pihentető tevékenységek váltakoznak. Külön hangsúlyt fektetünk a játékos tanulásra, önmaguk és egymás megismerésére, valamint a gyerekek érzékenyítésére, egymás elfogadására, a környezettudatos, a természetvédelem és az egészséges életmód fontosságára. Gondosan összeállított program alapján, de a gyerekek igényei szerint alakítva a tevékenységeket.

Jelentkezési határidő: április 2.

Hisszük azt, hogy azok a fiatalok, akik részt vesznek a nappali táborban, tudatosabb környezetvédőkké vállnak, tisztelni fogják a körülöttük élő növény- és állatvilágot megismerik a kapcsolatot a természet elemei között, így fokozott érdeklődéssel és tisztelettel fognak járni benne. Minden jelentkezni kívánó fiatalnak vállalnia kell a 44 lejes hozzájárulási költséget, ha ebédelni is szeretne akkor plusz 17 lej fő/nap. Ez egy „bejárós” tábor, a foglalkozások reggel 9 – 12 ig és délután 14 – 16 óráig tartanak.

A résztvevők sok érdekes programban és meglepetésekben fognak részesülni. Jelentkezni, érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611066 -es telefonszámon, vagy az office@zoldnap.info e-mail címen lehet. A helyek száma korlátozott (max. 18 személy).

Partner: az Európai Szolidaritási Testület

Plakátterv: Halis Özcan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video