Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

A fortyogófürdői Balloon fesztiválon pörögtek a családok

DSC03757

Szeptember 30 – október 2 között az első fortyogófürdői Balloon fesztiválon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Zöld Nap Egyesület vetélkedőjére ezúttal kilenc család nevezett be (összesen 31 személy), akik sikeresen hajtották végre a számukra kijelölt változatosabbnál változatosabb feladatokat. A családoknak egyesítve erejét, tudását, alkotókedvét, kicsik és nagyok közösen együttműködve összesen hat feladatot kellett időre megoldaniuk. A feladatokban többek között megtalálható volt a jenga társasjáték, az ugrókötél, akadálypálya, az origami és különböző fejtörő is. A helyes megoldások pontokat jelentettek, amelyek közelebb vitték a benevezett csapatokat a nyeréshez. Pontegyezőség esetén a helyezésről a mért idő sorrendje volt a döntő.

A legnépesebb családnak az 5 tagot számláló Tapi család bizonyult. Az első öt család, oklevelek az érmek mellett egy-egy gazdag ajándékcsomaggal térhettek haza. 

A szervezők köszönik a családoknak a részvételt, az önkénteseknek a segítségüket, valamint az X Balloon Transylvania cégnek a meghívást. 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Balázs Attila és Alik Mazmanyan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video