Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Képeslapküldő pályázat

Sokunkban szunnyad művészi képzelet és alkotóvágy, csak eddig az élet úgy hozta, hogy nem tudtuk kiélni őket. Most itt az alkalom, hogy megmutasd fantáziád és ügyességed a világnak! Alkosd meg a legszebb környezetbarát képeslapot, rajzolj, színezz, fess, fényképezz, majd küldd el nekünk a kész művet július 5-től – július 25-én éjfélig! A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában. Küld be az általad készített képeslapot(minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhass a nyereményekért. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. Minden beküldött képeslap felkerül a honlapunkra. Július 26 és 31-ike között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott képeslap gazdája különdíjba részesül. A verseny lezárulta után 3 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. Eredményhirdetés: 2010. augusztus 2-án lesz, a nyertesek névsora megtekinthető lesz a honlapunkon. A legjobb képeslap készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: 1 Gyenes András: „Fradi gyászinduló – Dalnoki Jenő élete” című könyv II.díj: 1 Gyenes András: „Fradi gyászinduló – Dalnoki Jenő élete” című könyv Támogatónk : Kézdivásárhelyi Sportiroda Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék Hírszerző: Ráduly Attila Plakátterv: Biró Levente

Megosztás

2 válasz

  1. Ötleteket is várunk
    Szívesen fogadjuk az ötleteket is a képeslapküldő pályázatunkra. Ez nagy segítség lehet mindazon személyeknek akik akarnak készíteni képeslapot.

  2. Ötleteket is várunk
    Szívesen fogadjuk az ötleteket is a képeslapküldő pályázatunkra. Ez nagy segítség lehet mindazon személyeknek akik akarnak készíteni képeslapot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video