Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Füstölő aszfalt 5

Fustolo aszfalt (547)

A kézdivásárhelyi Kendu Egyesület partnerségben a Zöld Nap-, a Pro Pectus-, a Salvatore-, kézdivásárhelyi Nők és a Székely Kutya Klub egyesülettel az idén ötödik alkalommal szervezte meg a Füstölő aszfalt című rendezvényét, melynek célközönsége a különböző fogyatékkal élő gyerekek és felnőttek voltak. 2023. október 14-én 64 regisztrált résztvevő várta, hogy indulhasson a fortyogói Skat Kart pályán, a speciálisan kialakított több száz méteres időmérő futamra. A fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán

A szombat délelőtti eseményen volt aki biciklivel, tolókocsival, rollerrel vagy görkorcsolyával állt a start vonalra, de akadt olyan is, aki végigszaladta a kijelölt útvonalat. A Zöld Nap Egyesület az idén is örömmel fogadta el a szervező egyesület felkérését, hogy vállalja a partner szerepét, így tizenegy önkéntesével segítette a rendezvény gördülékeny lebonyolítását.

A rendezvény végén minden egyes résztvevő trikóval, éremmel, oklevéllel, valamint egy finom pityókatokánynak az elfogyasztásával térhetett haza. Gratulálunk minden egyes versenyzőnek! Az esemény főtámogatója a Wegener Pro Sanitate Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapkezelő volt. 

Fotó: Berfin Mizrak és Sinem Tosun

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video