Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Nagyborosnyón vetélkedőt tartottak a gyerekeknek

2015. február 26-án a nagyborosnyói Bartha Károly Gimnáziumban negyedik alkalommal került sor az Adj, király, katonát! vetélkedő megszervezésére. Idén 25 gyermek, 8 csapatra osztva küzdött a legösszetartóbb család címért. (Harcosok, Körték, Három hattyú, Szépen-szóló muzsikusok, Szuper csapat). A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

A gyermekek izgatottan várták a vetélkedőt és nagyon jól érezték magukat. Az Adj, király, katonát! rendezvény a családcentrikus életfelfogást, valamint a gyermek családban, illetve társadalomban elfoglalt helyének tudatosítását, az aktív részvétel szükségességét kívánja erősíteni, egyszersmind életrevalóságra is nevelni a fiatalokat. A vetélkedő lebonyolításában közreműködött a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület.

Köszönet az egyesület elnökének, Ráduly Attilának, Derzsi Katalinnak, valamint a spanyolországi EVS önkéntesnek Clara Bejarano Sancheznek. A kézdivásárhelyi elődöntőre A szépen-szóló muzsikusok jutottak tovább, Gáspár Jonatán Dénes, Kovács Róbert és Benedek Attila személyében. A díjazottak külön oklevelet és díjakat kaptak.

Szerző: Derzsi Eszter

Fotó: Clara Bejarano

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video