Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Ne pazarolj, élj többet

 December 7 és 8 között 11 órától a Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezi meg a Zöld Karácsony rendezvényt, az idén a Ne pazarolj, élj többet mottóval. A rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához! Gyakran bele se gondolunk már abba, hogy a lejátszóban található CD/DVD, vagy a postaládánkba talált szórólap, a kinyomtatott dokumentumból karácsonyi díszek is készíthetőek? Persze, csak akkor, ha ezeket elhozzák a szombaton vagy vasárnap megszervezésre kerülő zöld karácsony akciónkra. Szombaton 17 órától Bandi Zsolt környezetmérnök vetítettképes bemutatót tart az öko karácsonyról.

 A rendezvény olyan óvodás illetve elemi iskolás gyerekek számára szól, akik szeretnek ilyen tevékenységen részt venni. Minél többen tartunk természetbarát öko karácsonyt, annál szebb és kíméltebb marad a környezetünk. A részvétel díjtalan. Helyszín: a Sportmotel társalgója A helyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges. Regisztráció a 0766-611066-os telefonszámon, illetve a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Partner: kézdivásárhelyi Sportiroda Támogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Közösségi Kártya és a Fiatalok Lendületben program

Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video