Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Nyolcadik alkalommal rendeznek 24 órás futást Kézdivásárhelyen

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda az idén is megszervezi a 24 órás futást, október 12-én, hétfőn reggel 9 órától a céhes városi Sportcsarnokban. Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében. Fontos tudni, hogy a 24 órás futás nem egy futóverseny. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre.

A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és „zsebbarát” sportág. Legutóbb a legfiatalabb futó Szekrény Asatryan Dávid (7 hónapos), a legidősebb pedig Szabó János a maga 61 esztendejével. A rendezvény a sportcsarnokban lesz lebonyolítva, ezért váltócipő szükséges, kérjük, hozzanak magukkal alkalmas lábbelit! Minden résztvevő között ajándékot fognak kisorsolni. Nevezni a rendezvény napján személyesen a helyszínen, illetve a versenyt megelőzően a kocsiszo@yahoo.com vagy a 0766.611066 elérhetőségeken lehet. Az esemény hangulatát 18 órától a Pro Pectus Egyesület családos ritmikus mozgása fogja színesíteni.

Támogatók és Partnerek: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala és a Pro Pectus Egyesület

Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video