Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Játszva ismered meg a társaid – csapatépítőt tartottak

ZNE_1279

2018. november 30-án Zöld Nap Egyesület az önkéntesei számára az év utolsó csapatépítő tréningét tartotta meg. A tréning tartalmazott csoportépítő, kommunikációs, bemelegítő jégtörőket, valamint mozgásos játékokat. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A többnyelvű szakmai értekezlet, csapatépítő tréning a céhes városban került lebonyolításra, melynek elsődleges célja volt egy interaktív, játékos mégis tartalmas, és legfőképp különböző készségeket fejlesztő tréning szervezése, ugyanakkor nem volt hiány a kreatív fejtörőkből sem. A 19 jelenlévő önkéntes betekintést nyert az egyesület mindennapjaiba olyan módszereket ismerhettek meg, melyek használatával kiléphettek a mindennapi monotonitásból egy kicsit a kommunikációban és koordinációban is kipróbálva dolgozhattak egy csapat keretén belül. Ahhoz, hogy sikerre vigyék a küldetéseket, nemcsak a fejüket kellett használniuk, hanem figyelniük is kellett egymásra. Elena Ershova a Friends of environment projekt önkéntese által összeállított csapatépítő és élménypedagógiai foglalkozások során a bizalom kiépítésén, a csapatmunka elsajátításán volt a legnagyobb hangsúly.

A csapatépítő során a szervezet önkéntesei átbeszélték a Mozgó Délután és a „Ne pazarolj, élj többet” elnevezésű rendezvények tevékenységeinek fejlesztési tennivalóit is. Étkezés után társasjátékozás és beszélgetés zárta le a jól sikerült pénteki napot. „Ez az együtt töltött idő úgy gondolom épp megfelelő volt arra, hogy a csapat még jobban összehangolódjon és megismerjük az elmúlt hetekben csatlakozottakat. Jobb és összetartóbb kapcsolat alakuljon ki köztünk, s meggyőződésem, hogy ez a kötelék az előttünk álló időszakban még jobban erősödni fog.” – nyilatkozta az egyik résztvevő.

Támogató: Sportiroda, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Erasmusz plusz program 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Derzsi Katalin és Elena Ershova

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video