Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

A hatodik Család és Egészség hete programjait ismertették

csalad es egeszseg hete 2018

Május 23-án a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előterében sajtótájékoztatóra került sor. A tájékoztató során a szervezők a hatodik alkalommal megszervezésre kerülő Család és egészség hete rendezvénysorozat programjait ismertették. A sajtótájékoztatán készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

A családok számára meghirdetett rendezvénysorozat június 4-én 17 órakor a kézdivásárhelyi sportcsarnok előterében rendezendő, a Rebeka Missziós Központ és a Manna Keresztyén Egyesület által meghirdetett Az egészséges család című rajzpályázat díjátadójával kezdődik. Kocsis Zoltán, a sportiroda vezetője kifejtette, céljuk a kezdetek óta a családi kötelékek erősítésének elősegítése. „Sajnos, napjainkban gyakori, hogy családok esnek szét, ez ellen szeretnénk tenni programjainkkal.”

A Zöld Nap Egyesület június 5-én családos kerékpáros felvonulást (18 óra, sportcsarnok előtti tér), 6-án 16 órától amatőr asztalitenisz-bajnokságot (sportcsarnok), 7-én családi futást (Sinkovits Stadion) szervez a sportirodával közösen, 10-én 9 órától kerékpártúra lesz a Nemere Útján (sportcsarnok–Szentkatolna–Imecsfalva–Székelypetőfalva–Székelytamásfalva–Szörcse–Orbaitelek–Cófalva–Lécfalva–Kézdimárkosfalva–Kézdimartonfalva–Hatolyka– Szentkatolna–Kézdivásárhely). „Mindenkit biztatok, jöjjenek el a rendezvényekre, hiszen nem az a szempont, hogy ki hogyan teljesít, a lényeg, hogy minél több családtag jelen legyen”, hangsúlyozta Ráduly Attila egyesületi elnök.

Az említettek mellett az érdekelt családok 6-án 18 órától a KSE kosárlabda-szakosztálya szervezésében családi kosárlabda-vetélkedőn (sportcsarnok), családos görkorcsolyázáson vehetnek részt, majd 10-én 18 órától a református gyülekezet termében Beder Imre és Ruszka Sándor református lelkészek tartanak családi délutánt.

Szerző: Daczó Hodor Barna

Fotó: Carmen Gallardo

A beszámoló a csütörtöki Székely Hírmondóban jelent meg. 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video