Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Csíkmadarason pörögtek a családok

_ZNE7608

Július 2-án a csíkmadarasi parkban megszervezett Csíkmadarasi Közösségi Napokon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Zöld Nap Egyesület vetélkedőjére ezúttal tizenkilenc család nevezett be (összesen 54 személy), akik sikeresen hajtották végre a számukra kijelölt változatosabbnál változatosabb feladatokat. A családoknak egyesítve erejét, tudását, alkotókedvét, kicsik és nagyok közösen együttműködve összesen hat feladatot kellett időre megoldaniuk. A feladatokban többek között megtalálható volt a jenga társasjáték, az ugrókötél, akadálypálya, a kosárra dobás és különböző fejtörő is. A helyes megoldások pontokat jelentettek, amelyek közelebb vitték a benevezett csapatokat a nyeréshez. Pontegyezőség esetén a helyezésről a mért idő sorrendje volt a döntő.

A feladatok teljesítése és összesítése után a képzeletbeli dobogó első fokára a Balogék család (Balog Zalán Lehel, Balogné Rusai Kinga és Balog Lehel Zsolt) a másodikra fej fej mellett a Csángók csapat (Tankó Levente, Tankó Szende, Tankó Miklós és Tankó Léna) és az Ákosok csapat (Sándor Csaba, Sándor Ákos és Sándor Flórián) harmadikra pedig a Strike queens (Császár Zselyke és Péter Fruzsina) állhatott fel. Dicséretben részesültek Pottersék (Fazakas Márk, Fazakas Tamás, Fazakas Csilla és Fazakas Ernő). Az első öt család, oklevelek az érmek mellett egy-egy gazdag ajándékcsomaggal térhettek haza. 

A szervezők köszönik a családoknak a részvételt, az önkénteseknek a segítségüket, valamint a csíkmadarasi Önkormányzatnak a meghívást és a támogatást.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Márton Fanni-Bíborka és Petek Taykan

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video