Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Bemutatkozott a „Vásárolj Helyi Terméket” kampány

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szeptember utolsó napján bemutatta a „Vásárolj Helyi Terméket” cimű kampányát. A bemutatón készült fotók megtekinthetők itt ! A csütörtök délutáni bemutató egy happenningel kezdődött. A Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói Szekeres Márta vezetésével, a Vigadó előtt betűket tartva kezükben kirakták a „Vásárolj Helyi Terméket” kampányszlogent. A happening után Ráduly Attila (a ZNE elnöke) ismertette a kampány célját és lépéseit. A kampányról bővebben itt olvashat.

Szó esett arról is, hogy a háromnyelvű kampányfilmet négy nap alatt mintegy 5000 személy nézte meg a youtube videómegosztó portálon. A több mint három perces kampányfilmet sok székelyföldi oktatási intézmény is levetítette diákjainak (pl. a Sapientia EMTE, a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános Iskola stb..). Az esemény meghívott előadója Barta Mónika (PR tanácsadó; Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Városimázs Irodájának irodavezetője) volt, aki a CSR-t vagyis a társadalmi felelősségvállalás fontosságát mutatta be. Számos európai és székelyföldi CSR példákkal fűszerezte Mónika az előadását. A vetítettképes bemutató után Péter Pál (az Ecologis Consulting KFT. igazgatója) koordinálta a rendezvényt. A megbeszélésen felvetődtek olyan témák mint például a 2%-os adó. Az emberek jó része nem él a 2%-os felajánlás lehetőségével, holott a felajánlás az adományozónak nem jelent semmilyen anyagi terhet. Ezzel a gesztussal azonban számottevő segítséget nyújthat a munkavállaló az általa ismert civil szervezetek számára.

Partnerük volt : Vigadó Művelődési Ház

Média támogatók : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Szabadidőkalauz, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék Hírszerző: Ráduly Attila Fotó: Vajda Tímea

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video