Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Szolgáltatások

Oktatás:

A Zöld Nap Egyesület több mint öt éves oktatói tapasztalattal rendelkező trénerekkel, pedagógusokkal dolgozik. Referenciánkban szerepel általános, középiskolai és egyetemi oktatás, táborok megszervezése, lebonyolítása. Egy általunk kidolgozott, úgynevezett módszertannal 60 perces tanórák lebonyolítását vállaljuk általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak.
Ajánlott témák:
Környezeti nevelés, környezetvédelem, Önkéntesség, Turisztikai lehetőségek, Kerékpározás

Táborszervezés, hosszú hétvégi programszervezés:

Több napos programszervezést is vállalunk baráti társaságok, családok, munkahelyi, iskolai csoportok részére Háromszéken. Tapasztalattal rendelkezünk általános és középiskolás gyermekek egész hetes táboroztatásában, illetve csapatépítő hétvégék szervezésében.

A szolgáltatás tartalma: szabadidős és kulturális, esetenként tematikus programok összeállítása és lebonyolítása, sportprogramok szervezése (gyalog-, kerékpártúra), igény szerint a kapcsolódó szolgáltatások megszervezése (szállás, étkezés, utazás). Háromszéken számtalan elszigetelt kicsiny település is megbújik a csodálatos természeti környezetben, magába rejtve történelmi és kulturális értékeit, a hagyományos népi életmód ma is élő emlékeit. A több napos programok keretében az érdeklődők felfedezhetik a térség rejtett értékeit is.

Túravezetés

Egyesületünknél kerékpáros-, és gyalogos túravezetést igényelhet túrajavaslatainkhoz, vagy saját elképzelései alapján összeállított túráihoz (túravezető kéréséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges).

Video