Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

ESC ismertető a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégiumban

_ZNE5680

2022. június 7-én a Zöld Nap Egyesületet Krecht Gyöngyvér, a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium tanárnője hívta meg, hogy az 57 tizedikes hallgatóknak tartsanak egy interaktív ismertetőt a szervezet mindennapi tevékenységéről és az önkéntes lehetőségekről. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A kedd délelőtti angol nyelvű tevékenységet a tizenhárom éves Zöld Nap Egyesület fontosabb eseményeinek vetített-képes bemutatójával kezdték a zöld naposok külön kiemelve s pontokra bontva az Erasmus+ program fontosabb alprogramjait is. Így került szó többek között a rövidtávú (6-21 napos) ún. ifjúsági cserékről is, amiben 16-25 év közti fiatalok vehetnek részt és az Európai Szolidaritási Testületről, melynek célja a fiatalok önkéntes társadalmi tevékenységekben való részvételének támogatása Európában és azon kívül. Ezt követően a tavaly tavasszal kezdődött Healt the Earth reloaded edition projekt ESC önkéntesei az örményországi Davit Mamulyan és Nane Sahakyan osztotta meg az önkéntesség során szerzett tapasztalataikat. A jelenlévőkben számos kérdés is megfogalmazódott.  

Nagyon szépen köszönjük a meghívást! Kiválóan éreztük magunkat. A remek közönség és a csodálatos környezet gondoskodott arról, hogy visszavágyunk.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Fozocoș George 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video