Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Megjelent a Zöld Napok újság harmincegyedik száma!

zne ujsag 31

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület negyedik és egyben a 2018-as évet záró újságja. A címlapon Kelemen Zsolt személyében, köszönthetjük a volontőrt, aki már sokadik alkalommal kiérdemelte az évszak önkéntese titulust.

Továbbá pedig tudomást szerezhetünk az őszi évad sokrétű tevékenységeiről, így, a ma már nagy sikernek örvendő 24 órás szaladásról, az Ezüst Akadémia harmadik évadjáról, a Carmen Gallardo és Miguel Paya spanyol EVS önkéntesek által beindított spanyol társalgási klub élményeiről, az október és november folyamán sorra került Mozgó délutánról, a kerékpár használatát népszerűsítő Bringabarát kiadványról, a gyalogtúrával egybekötött, Kézdivásárhelyen és Kézdialmásban megszervezett két nyelven zajló csapatépítő tréningről, valamint az Elena Ershova által bemutatott orosz nemzeti estről olvashatunk. Továbbá informálódhatunk a „Karácsonyi gyermekváros” színes programjairól, az iskolai tevékenységekről, amelyek során az egyesület EVS önkéntesei Alen Margaryan örmény, Miguel Paya, Carmen Gallardo spanyol és az orosz Elena Ershova ellátogattak a Bod Péter Tanítóképzőbe, ahol az önkéntességről beszéltek, valamint a Petőfi Sándor Gimnáziumba, negyedik helyszínként inditották be a Zöld Nap sulit, mindkét iskolában Derzsi Katalin és Ráduly Attila, az egyesület elnöke mentorálta őket. Végül pedig értesülhetünk az évzáró közgyűlés alkalmával sorra kerülő legaktívabb önkéntesek, tagok jutalmazásáról, illetve az év végi beszámolóról, emellett önkéntes toborzóról is.

A ZNE egy programokban, megvalósításokban gazdag, tartalmas évet tudhat magáénak a 2018-as évet lezáróan. Köszönjük szépen Biró Leventének a szerkesztői, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel az év során segítették egyesületünket! A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video