Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Március utolsó napját Mozgó Délutánnal zártuk

Mozgo Delutan marcius 31 (55)

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár kilencedik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek negyvennyolcadik változatára március utolsó napján pénteken került sor. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

A nagy hagyománynak örvendő esemény célja ezúttal is az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre, ezt a mozgás népszerűsítésén túl kísérő programokkal is igyekeztek elősegíteni. Az év harmadik Mozgó Délutánjára mintegy százan jöttek el, akik többek között gombfociztak, asztaliteniszeztek, sakkoztak, szaladtak, a kisebbek mikádóztak, origamiztak, jengáztak és a szervezőknek köszönhetően pedig különböző fajátékokat próbáltak ki. Most is nagy népszerűségnek örvendett a pénteki esemény első egy órájában a kézdivásárhelyi Life Box klub edzéseinek bemutatója amit Hadnagy László vezetőedző tartott. A szervezők nagy örömére korosztálytól függetlenül sokan kipróbálták az ökölvívást. Az esemény zárásaként be lehetett állni egy közös Tae-bóra Tankó Sándor és Voiculescu Kriszta csapatával, akik egyórás interaktív bemutatót tartottak. (A Tae-bo az 1970-es években Amerikából indult hódító világútjára, és azóta is töretlen hírnévnek örvend világszerte.)

Az eseményt a tervek szerint májusban is megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor. Az orvosok előszeretettel ajánlják mindenkinek a nevetést, mert jót tesz az egészségnek. Ez a program minden bizonnyal sok mosolyt csal az arcokra. A mosoly és a jó hangulat mindenképp biztosított.

A rendezvény lehetőségét a Kézdivásárhely Önkormányzata, a  Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította. 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Márton Fanni-Bíborka és Sinem Tosun

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video