Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Breaking News

Noutăți

Al treilea team building organizațional

1601748976978

Între 3-4 Octombrie, a avut loc al treilea team building organizat de asociația Zöld Nap pentru voluntarii organizației. Activitatea de 2 zile a constat în prezentări interactive, activități de consolidare a echipei, icebrakere și nu în ultimul rând o excursie. Fotografiile din timpul evenimentului sunt disponibile pe pagina de Facebook al asociației.

Scopul primordial al activităților bilingve a constat în dezvoltarea diferitelor abilități a echipei de voluntari al asociației.  Deasemenea s-a pus mare  accent pe dezvoltarea  gândirii creativ – logice. Cei 26 de voluntari au avut posibilitatea de a descoperii activităţile zilnice ale asociaţiei, au învăţat metode cu ajutorul cărora au putut să iasă din monotonia zilnică prin comunicare şi prin activităţi interactive în grup.

Participanții au așteptat cu entuziasm activitățile pregătite de Veress Nikolett Adrienn, voluntara ESC al asociației. Sâmbătă după amiaza a avut loc și prezentarea lui Jancsó Katalin, specialist în ciuperci. Katalin a călăuzit pe paticipanți și în lumea plantelor  sălbatice comestibile. Ziua de sâmbătă a luat sfârșit prin evaluarea evenimentului O după amiază activă , urmată de cina comună.

Duminică dimineața sub ghidarea lui Kis Emese voluntarii organizțaiei au pornit către Odorheiu Secuiesc în apropierea căruia au vizitat parcul Mini Transilvania și Statuia Inima Lui Iisus de pe dealul Gordon. În anul 2011, pe dealul Gordon din Harghita, aflat între Odorheiu-Secuiesc și Praid, a fost ridicată cea mai mare statuie a lui Iisus din Europa de Est. Denumită Inima Lui Iisus, statuia are o înălțime de aproximativ 22 de metri, e construită din fier și oțel inoxidabil.

„În opinia mea, acest eveniment a fost foarte util,  am ajuns să cunoaștem nu numai voluntarii ESC, dar și noi membri. Ne-am distrat bine, ceea ce se poate observa și din fotografiile realizate” – a declarat unul dintre participanți.

Sponsor: Fundația Bethlen Gábor și Corpul European de Solidaritate
Autor: Ráduly Attila

Foto: Ayten Kurnaz și Veress Nikolett Adrienn

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri

Video