Vetélkedő az oroszfalvi Manna Gyerektáborba

share on:

A Zöld Nap Egyesület csapata meghívást kapott a Manna egyesület és az oroszfalvi református gyülekezet által szervezett Manna Gyerektáborba. A rövid programismertetőt és bemutatkozást követően kezdetét is vette a délutáni hét fordulós vetélkedő. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

A szombati rendezvényen Silvia Blanco Gonzalez, Jenya Ohanyan és Enrique De Paz Miguel, EVS önkéntesek, valamint Derzsi Katalin, Pál Zsuzsanna, Szabó Attila és Ráduly Attila vett részt a Zöld Nap egyesület részéről. A fortyogófürdői parkolóban és annak környékén egy játszó zónát alakítottak ki, majd a Manna tábor résztvevőit 8-10 fős csapatokba osztották és máris kezdődhetett a verseny. A több órás vetélkedő fő célja a mozgás, a kreativitás, a logikus gondolkodás, valamint az el nem hanyagolható együttműködés, csoportmunka, versenyszellem fejlesztése volt melyek hosszú távon meghatározhatják tanulmányi sikereiket is. Az önfeledten játszó gyermekeket figyelve észrevehető volt, hogy a játék során a saját maguk elé állított akadályokat is örömmel és önként küzdik le. A délutáni program végeztével a legügyesebb csapatot díjazták.

Köszönjük a szervezőknek a segítségét a játékok lebonyolításában, valamint Raff Andreának a Manna Egyesület munkatársának a meghívást.

Fotó: Ráduly Attila

zoldnap