Török Társalgási klub

share on:

Petek Taykan törökországi ESC önkéntes szeretettel hozza tudomására, hogy január 5-től a járványügyi előírások betartásával minden szerdán délután 17.00 órai kezdettel török társalgási klubra kerül sor.

Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyőrű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel. Lehetőség lesz díjmentesen non-formálisan tanulni, megismerni hagyományos török táncokat és az ország történelmét is. Törökország kultúrája az ország különleges, európai-ázsiai fekvésének és történelmének köszönhetően nagyon változatos, ötvözi a keleti és a nyugati tradíciókat. Amire szükséged van az csak alapvető angol nyelvtudás,  védettségi igazolvány és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására, melyet több millióan beszélnek. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb január 4-ig az office@zoldnap.info vagy a 0766.611066 elérhetőségeken.

Ne kételkedj! Szívesen várunk! 

Helyszín: a Sportszálló Társalgója 

A klubot az Európai Szolidaritási Testület támogatja a Heal the earth, reloaded edition, 2020-2-RO01-ESC11-080651 projekt keretén belül.

Plakátterv: Petek Taykan

zoldnap