Őszi amatőr ping-pong bajnokságot szerveztek

share on:

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda október 7-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Őszi Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A hétfő délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen neveztek be. A legtöbben a felnőtt férifak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Kicsik: I. Sánta Mihály, II. Bartók Eduárd III. Bartók Edina
  • Ifjak: I. Dobri Richárd, II. Szekeres Róbert, III.Polyák Szabolcs, Kovács Attila
  • Nők: I. Székely Emőke, II. Mariam Sargsyan, III. Asiye Demirci, Anna Smbtyan
  • Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Kocsis Zoltán, III. Solymosi Gábor, Balogh Ákos

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. A legfiatalabb és legidősebb résztvevő (Biró Ervin) is díjat kapott. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Kónya László és Bagyinka Ágota

zoldnap